Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Купити кращий детектор виявлення трекерів і камер

Пропоную Купити кращий детектор виявлення трекерів і камер
Додано александр 14.09.2020 12:42
Ціна: 2 890 грн.
Текст оголошення:
Детектор жучків ВН-08, обнаружитель трекерів і бездротових камер остання розробка на ринку засобів пошуку джерел негласної передачі даних, що володіє розширеним частотним діапазоном від 1 до 8000 МГц.
Детектор закамуфльованих приладів прослушки і відео техніки Profi Plus BH-08 професійний прилад, робота з ним дуже проста і вести пошук жучків цим детектором може будь-яка людина. Виявляє не тільки всі види камери, але і пристрої, які працюють на магніті, а якщо бути точніше наявність магнітного зонда забезпечує можливість виявляти магнітне поле для визначення GPS-трекерів. Profi Plus BH-08 здатний враховувати фонове випромінювання, що виключає можливість помилкових спрацьовувань, а якість і технічні характеристики пристрою дозволяють гарантовано виявити будь-яке джерело передачі даних.
Отримати професійну консультацію, а також купити детектор Profi Plus BH-08 за найнижчою ціною Ви можете в нашому магазині «I-Protect» з безкоштовною доставкою по Україні без передоплати! Детальніше по телефону О677190866, 0992538839
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати