Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Самий функціональний прилад від собак, потужний відлякувач псів

Пропоную Самий функціональний прилад від собак, потужний відлякувач псів
Додано александр 9.09.2020 10:19
Ціна: 290 грн.
Текст оголошення:
Ультразвуковий відлякувач собак Dog Chaser (Double) - це універсальний засіб, що виконує функції відлякування і дресирування собак.
Цей пристрій крім основної функції - відлякування собак має світлодіодний ліхтар. Вбудований ліхтар здатний світити на відстані до 25 метрів. Світло забезпечується двома світлодіодами. Особливістю даного відлякувача є те, що він здатний одночасно світити і видавати ультразвукові хвилі, які, власне кажучи і відлякують собак. Це дуже зручне пристосування, так як Ви, наприклад ввечері, зможете відлякати собак не вимикаючи при цьому ліхтар. Миготливе світло ліхтаря, промінь лазера і ультразвук: тобто при включенні даного режиму Ви одночасно зможете відлякати собаку ультразвуком, збити з пантелику миготливим світлом і лазером, який їх теж не радує. Відлякує собак на відстані більше 25 метрів.
Застосовується для дресирування собак. Простий у використанні: даний відлякувач досить простий в застосуванні. Його роботу регулюють всього два перемикача: тумблер, що перемикає режими (як згадувалося вище, він має три режими) і саму кнопку вмикати-вимикати ультразвук, миготливий ліхтар і лазер, тобто ті операції, які впливають на поведінку собак. Пристрій працює виробляється від батарейки типу крона: 1604Е 6F22 9V, тобто замінити батарею буде досить просто, так як батареї даного типу продаються практично в кожному спеціалізованому магазині.
Ультразвуковий відлякувач «Dogchaser Double» - кишеньковий охоронець з великими можливостями. Купити за найнижчою ціною Ви можете в нашому інтернет-магазині «I-Protect» з безкоштовною доставкою по Україні без передоплати! Детальніше по телефону О677190866, 0992538839
Контактні дані:
Схожі оголошення

Коментарі

Коментувати