Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Ловушка для комарів, придбати знищувач комарів

Пропоную Ловушка для комарів, придбати знищувач комарів
Додано александр 21.05.2020 16:56
Ціна: 890 грн.
Текст оголошення:
Купити електронну пастку - знищувач комарів «Москито-килер» на площу до 60 кв. метрів Ви можете в нашому інтернет - магазині «I-Protect» за найнижчою ціною 890 гривень.

«Москито-килер» принципово новий підхід до боротьби з комарами і іншими літаючими комахами. На відміну від звичних отруйних і відлякуючих засобів, цей прилад максимально ефективний і абсолютно безпечний для людини і навколишнього середовища. Він являє собою пастку,яка приваблює самок комарів ультрафіолетовим світлом, теплом (імітуючи температуру тіла людини і тварини), СО2 (імітація дихання). Підлетів до знищувача, комарі миттєво опиняються в зоні дії потужного (безшумного) вентилятора, який потоком всмоктуючого повітря затягує їх в антимоскітну сітку, розташовану в корпусі приладу. Через 24 години всі які потрапили в пастку комарі та інші літаючі комахи гинуть від зневоднення. Приманка для комах працює від мережі 220 В. Може використовуватися як в приміщенні, так і надворі. Має стильний дизайн і компактні розміри.

Позбавте своє життя від комах-кровопивців!Замовте «Москито-килер» вже зараз! Менеджери нашого інтернет -магазину з задоволенням нададуть Вам повну консультацію по товару, допоможуть вибрати відповідну для Вас модель.Безкоштовна доставка товару без передоплати!Більш детальніше за телефоном 0677190866, 0992538839
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати