Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Проти крис, позбутися мишей у домі

Пропоную Проти крис, позбутися мишей у домі
Додано александр 18.02.2019 13:58
Ціна: 570 грн.
Текст оголошення:
Ефективний і перевірений засіб захисту від мишей і щурів - ультразвуковий відлякувач гризунів російського виробництва "Електрокот-Класік". Прилад призначений для використання в побуті для боротьби з гризунами (щурами, мишами і т.д.) за допомогою впливу на них акустичними коливаннями різної частоти на площі до 200 кв.м. Електрокіт - універсальний прилад захисту від мишей і щурів і може бути використаний як в житлових і офісних приміщеннях, так і в складах, сховищах, торгових підприємствах та інших об'єктах.
Конструкція «ЕлектроКот» передбачає два режими роботи: «День» і «Ніч». Ці режими включаються кнопкою на корпусі пристрою.
• У режимі «День» (горить зелений світлодіод) «ЕлектроКот» випромінює акустичні коливання тільки в ультразвуковому діапазоні. Цей режим краще використовувати, коли в зоні дії приладу знаходяться люди. Ультразвук не сприймається людським вухом і тому не викликає у людей відчуття дискомфорту. А гризуни чують його дуже добре.
• У режимі «Ніч» (горить червоний світлодіод) «ЕлектроКот» випромінює акустичні коливання в ультразвуковому і звуковому діапазоні.
• Обидва режими супроводжуються переривчастим свіченням надяскравого світлодіода. Цей світлодіод в повній темряві своїми світловими спалахами також впливає на психіку гризунів. Комплексний вплив звуку і світла дуже ефективно.
Через блок живлення пристрій від щурів і мишей підключається до мережі напругою 220 Вольт або джерела струму 12 В; 0,15 А, такому, як автоаккумулятор.
Ціна: 570 грн. Гарантія - 1 рік. Безкоштовна доставка по всій території Украіни. Звертайтесь по телефону О677190866
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати