Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

ВК - 0053 потужний вуличний вологозахисний відлякувач

Пропоную ВК - 0053 потужний вуличний вологозахисний відлякувач
Додано Александр 21.11.2018 11:07
Ціна: 1 560 грн.
Текст оголошення:
«ВК - 0053» - це потужний, вуличний, вологозахисний і багатофункціональний відлякувач, який проганяє не тільки бродячих собак і кішок, але і диких тварин (зайці, вовки, лисиці, куниці)
Цей ультразвуковий відлякувач модель «ВК - 0053» призначений для установки на вулиці, в саду або на дачі. Ефективна площа його впливу становить 75 кв. метрів на відкритому простанстве, на жаль через стіни і інші перешкоди ультразвук практично не проходить, тому для більшої ефективності ми рекомендуємо встановлювати кілька подібних відлякувачів з різних сторін, якщо територія дуже велика або має багато перешкод. У комплект входить потужний вуличний, захищений від вологи, мультифункціональний ультразвуковий відлякувач модель «ВК - 0053», інструкція по використанню, гарантійний талон. Ультразвуковий відлякувач «ВК - 0053» вважається економічним устроєм, так як відлякувач протягом 5 - 7 секунд не може виявити шкідників в своїй зоні, то він автоматично вимикається в режим «охорони», якщо ж хто - то з'являється на території він включається в активний режим випромінювання ультразвуку. Такий режим роботи дозволяє економити енергію на пристрої. Електронний ультразвукової відлякувач собак, кішок та інших тварин «ВК - 0053» є сучасним і ефективним засобом, має безліч незаперечних переваг у порівнянні з іншими засобами, як отрути і хімія.
У нашому інтернет - магазині «I - Protect» представлено широкий ряд мобільних ультразвукових відлякувачів на будь-який смак і характер, з різноманітними характеристиками. Звертайтеся до нас і ми вам допоможемо у виборі засобів безпеки. Детальніше по телефону 0677190866
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати