Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Засоби захисту від злих собак відлякувач Гром 250

Пропоную Засоби захисту від злих собак відлякувач Гром 250
Додано Александр 30.10.2018 08:30
Ціна: 1 490 грн.
Текст оголошення:
Універсальний ультразвуковий відлякувач від злих собак «Гром 250» Ви можете купити в нашому інтернет-магазині I-Protect.

Універсальний відлякувач працює в 4 різних режимах: проти собак, проти хуліганів (функція сирени), для освітлення (функція ліхтаря) і для охорони речей. В прилад вбудовано два ультразвукових випромінювача, тому проганяє собак з вдвічі більшої відстані! Додатково посилює дію приладу потужний світлодіод, який лякає озлоблених тварин яскравими спалахами. Гром-250 впливає на тварину вже на відстані 20 метрів. Модель має вбудований акумулятор. Тому вам не доведеться постійно купувати нові батарейки. Заряджати пристрій можна від розетки 220В.Відлякувач має компактні розміри,корпус з ребристою поверхнею, що дозволяє міцно утримувати його в руці і виключає можливість вислизання.

Найнижча ціна!Безкоштовна доставка по Україні без передоплати!Ми є офіційними представниками дистриб'ютора відлякувачів собак "Гром-250" на території України!Більш детальна інформація за телефоном 0677190866
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати