Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Відлякувач гризунів для складів, ангарів з великою площею дії

Пропоную Відлякувач гризунів для складів, ангарів з великою площею дії
Додано Александр 17.09.2018 11:24
Ціна: 950 грн.
Текст оголошення:
Ультразвуковий відлякувач гризунів Град А-500 позбавляє територію від щурів, мишей, кротів з 100% гарантією. Висока ефективності приладу досягається застосуванням унікального чердування звуків, що дозволяє уникнути звикання гризунів до одну і того ж звучання. Такі звуки впливають на нервову систему гризунів, після чого вони залишають контрольовану територію. Ультразвуковий відлякувач гризунів може бути використаний в складських і виробничих приміщеннях, а також в житлових будинках.
Ефективна площа дії - до 500 квадратних метрів. Град а -500 був зроблений так, щоб Ви могли ним користуватися в будь-якому приміщенні, незалежно є там електрика або немає. Працює від мережі 220 В і від батарейок або аккумулятора. Широкий діапазон робочих температур від - 30 до +85 С, тому їм можна користуватися цілий рік. Абсолютно безпечний, екологічний засіб. Не виділяє токсичних і неприємних запахів.
Безкоштовна доставка по Україні-без предоплати. Товар сертіфіцірован. Якщо у Вас залишилися питання, ми з радістю на них відповімо телефонуйте О677190866
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати