Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Система від комарів Мострап 64, придбати знищувач комарів на Україні

Пропоную Система від комарів Мострап 64, придбати знищувач комарів на Україні
Додано Александр 18.05.2018 23:12
Ціна: 2 690 грн.
Текст оголошення:
Мострап -64 позбавить вас від надокучливих комах - комарів, мошок, гедзів, метеликів і т.п. Мострап-64 створений з турботою про вас і про навколишнє середовище. Пастка для комарів не виділяє шкідливих хімічних речовин і не робить токсичної дії. Апарат Мострап -64 працює виключно як приманка, а коли комахи підлітають на досить близьку відстань, їх втягує потоком повітря від вентилятора в спеціально відведений контейнер, де комахи гинуть через нестачу кисню.
В якості приманки для комах Мострап -64 використовує 5 максимально ефективних способів, які забезпечую ідентифікацію приладу комахами як людського тіла. Комахи злітаються на:
- запах молочної кислоти (продукт життєдіяльності людини);
- октенол (симулює запах людського тіла);
- вуглекислий газ (виділяється людиною при диханні);
- тепло (прилад підтримує температуру людського тіла);
- ультрафіолетові промені (привертають увагу комах).

Радіус дію Мострап-64 становить 600 квадратних метрів. Прилад ефективний як в закритих, так і відкритих приміщеннях. Використовуйте його будинку або на дачі, в гаражі або на літній терасі. З приманкою-знищувачем комарів ви забудете про укуси комах і навчитеся отримувати задоволення від відпочинку в безпосередній близькості з природою.
На дану модель пристрою гарантія становить - 12 місяців з дня продажі. Безкоштовна доставка товара. Детальніше по телефону 0677190866 або на сайті
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати