Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Як ефективно и швидко прогнати кротів, відлякувач шкідників на городі

Пропоную Як ефективно и швидко прогнати кротів, відлякувач шкідників на городі
Додано Александр 30.03.2018 13:42
Ціна: 1 090 грн.
Текст оголошення:
Якісний і ефективний ультразвуковий відлякувач кротів «ВК-0677» представлено в інтрнет-магазині «I-Protect» по найприйнятнішою ціною 1090 гривень.
Сучасний відлякувач кротів виробництва Бельгії швидко позбавить вашу територію від кротів, мишей, щурів, землерийок, медведок і інших підземних шкідників. Унікальність приладу полягає в тому, що він абсолютно енергонезавісім. Акумулятор заряджається від сонця. Використовує технологію неповторюваного ультразвукового сигналу, тому звикнути до нього шкідників НЕ удастся. Полностью автономний - раз поставив і забув! Завдяки вбудованій сонячній батареї прилад сам буде заряджати свій акумулятор. Він діє на площі 350 квадратних метрів. Відлякувач кротів на сонячних батареях працює при повному заряді 48 годин. Цього достатньо, навіть якщо погода на вулиці похмура або йде дощ. Прилад виконаний у формі гриба, з алюмінієвої трубкою і верхівкою з водонепроникного пластику з захищеними від вологи електронними схемами і високоякісним динаміком. Прилад сконструйований таким чином, щоб витримати дощ, снігопад і водяні бризки при поливі городу. Відлякувач вставляється в землю і випромінює акустичний сигнал. Рекомендується використовувати прилад також в профілактичних цілях і після того, як кроти підуть з ділянки.
Замовити ультразвуковий відлякувач кротів та капустянок ВК 0677 з безкоштовною доставкою по Україні Ви можете на сайті , оформивши замовлення в режимі он-лайн, або по телефону 0677190866
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати