Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Купити універсальний відлякувач на сонячній батареї ВК0677

Пропоную Купити універсальний відлякувач на сонячній батареї ВК0677
Додано Александр 9.02.2018 12:17
Ціна: 1 090 грн.
Текст оголошення:
Представляємо вашій увазі універсальний відлякувач земляних гризунів - ультразвуковий прилад «ВК -0677», який зі 100% гарантією прожене з вашого городу не тільки кротів, але мишей, щурів, землерийок, медведку (капустянка) і ін. Підземних шкідників.
Площа дії - до 350 кв.м. Прилад працює на сонячних батареях і тому не вимагає заміни елементів живлення. Вам не буде потрібно ні розетка, ні батарейки - відлякувачів ВК-0677 повністю автономний. Відлякувач забезпечений міцним вологостійким корпусом і чудово переносить будь-яку негоду. В основі роботи приладу лежить генерація їм серії неповторяющихся високочастотних звукових шумів, тиск яких становить до 120 дБ. Всі підземні тварини мають дуже тонким слухом і дуже чутливі до гучних звуків, які викликають у них дискомфорт і сприймаються за загрозу обвалення землі і завалу виритих ходів. Ефективність приладу ніколи не змінюється, так як земляні шкідники не можуть адаптуватися до змінюється ультразвуку. Площа захисту становить до 3,5 соток землі. Дальність дії ультразвуку від 10 до 15 м. Працює при всепогодних умовах. Має міцний вологонепроникний корпус, а зелений колір сонячної панелі, допомагає замаскувати прилад на землі. Ультразвукові хвилі абсолютно нешкідливі навколишньому середовищу, не шкодять рослинам і домашнім тваринам. Універсальний прилад - купивши цей прилад ви позбудетеся не тільки від конкретного шкідника, а від цілої серії паразитів (кроти, земелеройкі, миші, щури, капустянки).
Безкоштовна доставка ультразвукового відлякувача «ВК -0677» по всій території Украіни.Гарантія від виробника 12 міс. Виробник Бельгія. За більш детальною інформацією звертайтесь 0677190866.
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати