Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Професійний детектор жучків БагХантер cr-01 купити

Пропоную Професійний детектор жучків БагХантер cr-01 купити
Додано Александр 25.01.2018 09:59
Ціна: 5 990 грн.
Текст оголошення:
Професійний детектор жучків, що не має аналогів в світі по товщині корпусу (всього 5 мм!) І ефективності пошуку. За формою і розмірами схожий з банківською картою, однак в такому компактному корпусі укладено сучасний високошвидкісний мікропроцесор в сукупності з ультрасучасними електронними компонентами. Прилад працює в надширшому діапазоні частот: від 10 до 3500 МГц, що дозволяє йому виявляти будь-які бездротові пристрої прихованого шпигунства (мікрофони, камери, жучки, мобільні телефони і т.д.), а також подавители стільникового зв'язку.
Унікальні функції пристрою: рекордно широкий динамічний діапазон (70 дБ, проти 48 дБ у найближчого конкурента), що дозволяє детекору вловлювати сигнали як наднизької, так і надвисокої потужності і значно збільшує ефективність виявлення жучків; сенсорна Touch-панель, що забезпечує неймовірну зручність експлуатації!
Звертайтеся до нас за телефоном 0677190866, ми вам підкажемо і розповімо про всі нюанси даного товару. Безкоштовна доставка товару - без передоплати.
Контактні дані:
Схожі оголошення

Коментарі

Коментувати