Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Відлякувач гризунів ультразвуковий в Україні

Пропоную Відлякувач гризунів ультразвуковий в Україні
Додано Александр 18.10.2017 11:31
Ціна: 1 190 грн.
Текст оголошення:
Купити автономний ультразвуковий відлякувач мишей і щурів «Град А 550 УЗ» Ви можете в нашому інтернет-магазині «I-Protect» за найнижчою ціною, у нас завжди товар в наявність.
Велика площа впливу - до 550 кв. метрів. На відміну від більшості аналогічних приладів, "Град А550УЗ" працює абсолютно безшумно! Відлякувач використовує ультразвук, нечутний людським вухом. Безпечний для людей! Прилад завжди ефективний, так як в ньому використовується є повторюваною послідовність звуків, шкідники не зможуть звикнути ультразвуку. «Град А 550 УЗ» може працювати не тільки від мережі, але і від батарейок (акумуляторів), завдяки цьому його можна використовувати на вулиці, під землею, в сараї, погребе.Устройство оснащено світлодіодним індикацією, тому Ви завжди будете в курсі того, працює прилад в даний момент або нет.Прібор виготовлений з міцного матеріалу.

Гарантія на товар 1 год.Бесплатная доставка по всій території Украіни.Гарантійное і післягарантійне обслужіваніе.Заказать прилад Ви можете по телефону 0677190866
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати