Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Ультразвук проти кротів, купити відлякувач за низькою ціною

Пропоную Ультразвук проти кротів, купити відлякувач за низькою ціною
Додано Александр 18.08.2017 12:26
Ціна: 990 грн.
Текст оголошення:
В даний час, найефективнішим способом позбавлення від кротів і не тільки вважається ультразвук, який дуже швидко і результативно прожене будь-яких земляних шкідників. Представляємо Вам ультразвуковий відлякувач кротів «ВК-0677» який представлений в інтернет-магазині «I-Protect» за найнижчою ціною 990 гривень. Якість і результативність були перевірені в реальних умовах.
Сучасний відлякувач кротів виробництва Бельгії швидко позбавить вашу територію від кротів, мишей, щурів, землерийок, медведок і інших підземних шкідників. Унікальність приладу полягає в тому, що він абсолютно енергонезалежний. Акумулятор заряджається від сонця. Ультразвуковий відлякувач кротів на сонячній батареї, ефективно прожене кротів в найкоротші терміни. Випромінює ультразвукові імпульси різної частоти, тривалості, через різні інтервали часу, що не дає підземним шкідників адаптуватися до його дії. Прилад відрізняється від інших відлякувачів кротів тим, що має вбудовану сонячну батарею і акумулятор, які забезпечують автономну роботу протягом усього терміну експлуатації, заміна батарей або підзарядка акумулятора не потрібні.
Кроти, капустянки і землерийки дуже чутливі до гучних звуків і сильної вібрації, які вони приймають за загрозу обвалення землі і завалу виритих ходів. Саме на цьому факті і заснована дія відлякувач кротів ВК-0677. Даний відлякувач захистить Ваш город, ділянка (газон) площею до 350 кв.м. Всі частини пристрою якісно скомплектовані, так, що Ви можете використовувати прилад при будь-яких погодних умовах (дощ, сніг, мороз) . Рекомендуємо використовувати прилад також в профілактичних цілях і після того, як кроти підуть з ділянки.
Замовити ультразвуковий відлякувач кротів та капустянок ВК 0677 з безкоштовною доставкою по Україні Ви можете на сайті, оформивши замовлення в режимі он-лайн, або по телефону 0677190866
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати