Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Пастка-знищувач для комарів «Садовий» купити

Пропоную Пастка-знищувач для комарів «Садовий» купити
Додано александр 13.07.2017 14:09
Ціна: 490 грн.
Текст оголошення:
Купити електронну пастку-знищувач комарів «Садовий» Ви можете у нас в цілодобовому магазині «I-Protect». Такий чудо-пристрій допоможе позбутися від настирливих комах в будь-якому місці, де це буде Вам завгодно.

Приваблює комах ультрафіолетовим світлом, як джерело якого використовує потужні УФ-світлодіоди, які більш економічні, довговічні і надійні, ніж УФ лампи. Підлетів на світло комарі зачіпають високовольтну решітку, яка знищує їх розрядом струму. Пристрій повністю автономний і не вимагає заміни батарей, так як працює від акумуляторів з підзарядкою від сонячної батареї. Корпус виконаний у формі красивого вуличного ліхтаря, а сам пристрій може бути переключено в режим звичайного мерехтіння.Функція ліхтаря (вбудований білий світлодіод) - знищувач дозволить попрацювати на садовій ділянці навіть у вечірній час, а також послужить чудовою прикрасою вашого дворика або сада.Функціональние особливості : ефективна площа захисту: до 50 кв. м; кількість УФ-світлодіодів: 2 шт.; прилад екологічно безпечний, абсолютно економічний, тому що працює від сонячної батареї.

Безкоштовна доставка товара.Гарантія 12 мес.Гарантійное і післягарантійне обслужіваніе.Подробную інформацію Ви можете дізнатися за телефоном 0677190866 Олександр
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати