Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Зелений оазис у серці степової України

Пропоную Зелений оазис у серці степової України
Додано Оксана Володимирівна 3.06.2016 13:06
Договірна ціна
Текст оголошення:
«Маєток country club» гостинно запрошує відвідати перлину зеленого туризму в смт. Петровому, що на Кіровоградщині! Затишні готель і ресторан, літнє бунгало і винний льох, міні-зоопарк і яблуневий сад таять в собі чарівність щирої розкоші в самому серці степової України.«Маєток» пропонує 5 комфортабельних номерів класу люкс обладнаних необхідним сервісом і безпекою. Зокрема системою кондиціонування, пожежної безпеки, супутниковим TV з великою кількістю світових інформаційних телеканалів. З вікон готелю особливо приємно милуватися приголомшливою картиною – сходом сонця, перші промені якого падають на стрункі ряди розташованого довкола яблуневого саду, а також незабутньою панорамою смт. Петрове в жовтогарячих променях сонячного заходу. А все це довершується прохолодою відкритого плавального басейну, де з надзвичайним задоволенням можна освіжитися у літню спеку.
Ресторан Маєтку – для істинних гурманів, оскільки поєднує в собі різнопланову кухню, починаючи з місцевої і закінчуючи європейською. Істинною прикрасою ресторанної зали є величний камін який надає приміщенню затишок і тепло домашнього вогнища. Особливе місце відведене рідкісним музейним експонатам, предметам і знаряддям старожитностей, колекції музичних інструментів, вишуканих солом’яних брилів тощо.
В літньому ресторані-бунгало одночасно розміщується 80 гостей який може слугувати для проведення семінарів, весіль, корпоративних вечірок, святкування ювілеїв, днів народження та багатьох інших заходів які залишать приємні спогади у Вашому житті.
У власному винному льохові можна продегустувати кращі сорти вин вітчизняних і зарубіжних виноробів, скуштувати яблуневого соку з любов’ю приготовленого персоналом Маєтку.
З настанням тепла його територія перетворюється на справжній зоологічний парк. Тут віч на віч Ви зустрінете поважних павичів, диких качок, вужа (який зненацька може виповзти з мавританського газону) і безліч різнобарвних представників пернатих, які звили свої гнізда в лапатих струнких туях, ялівці, глодові та ведмежих горіхах. Справжнім авторитетом і повагою гостей Маєтку користується шотландський поні по кличці Чарлі Чаплін Трамвай, який гостинно зустрічає усіх хто має намір почастувати його морквою, яблуками та іншими ласощами.
У рамках туристичної програми «Пізнай свій рідний Край» у кожного гостя «Маєтку» є можливість здійснити (на ретро автомобілі) цікаву, пізнавальну екскурсію до видатної релігійної пам’ятки розташованої в селі Іскрівка за 15 кілометрів від комплексу. Саме там, в Хресто-Воздвиженському храмі знаходиться унікальна святиня - рака з мощами святого священномученика Миколи Іскрівського, колишнього настоятеля храму (1905-1919 рр.), єдиного канонізованого церквою святого з Кіровоградщини. На прохання останнього Імператора Миколи II він був направлений до Іскрівки самим Іоаном Кронштатським і славився добрими справами та даром цілителя і провидця. Неподалік від храму знаходяться знамениті джерела, одне з яких носить його ім’я, а інше – святої великомучениці Параскеви П’ятниці. Вони відомі своєю цілющою та життєдайною силою.
До послуг гостей Маєтку вело-прогулянки на свіжому повітрі, соляна печера, катання на віндсерфінгу, риболовля, нічне багаття, караоке, екскурсії.

телефон: (050) 321-21-65
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати