Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Купити акумуляторний відлякувач птахів, птахопуг Торнадо ОП.01

Пропоную Купити акумуляторний відлякувач птахів, птахопуг Торнадо ОП.01
Додано Александр 28.04.2017 09:26
Ціна: 1 950 грн.
Текст оголошення:
Нова модель відлякувача птахів представлена в нашому інтернет – магазині «I-Protect», біоакустичний відлякувач пернатих птахів і диких тварин «Торнадо ОП.01».
Акумуляторний відлякувач птахів "Торнадо ВП-01" відрізняється можливістю автономної роботи, завдяки чому підходить для захисту від пернатих практично будь-яких об'єктів. Справляється з різними видами птахів, т. к. оснащений трьома режимами роботи, в яких видає різні звукові сигнали. Гучність вбудованих динаміків досить для відлякування птахів з територій до 2000 кв. метрів. Вбудовані датчики освітленості забезпечують автоматичне відключення в нічний час для економії заряду акумулятора та забезпечення тиші. Завдяки 3-м звуковим групам прилад ефективний проти горобців, шпаків, голубів, ворон, чорних дроздів та інших пернатих. Перша група — запис голосів пернатих хижаків, яких бояться більш дрібні птахи. Друга — запис голосів паніки і тривоги сорок, ворон, граків, горобців та інших птахів сімейства воронових. Третя — різноманітні різкі звуки, в тому числі звуки рушничних пострілів. Прилад можна налаштувати на певну групу звуків. При стандартних налаштуваннях прилад відтворює всі 3 групи звуків по черзі з плаваючим інтервалом від 30 до 60 секунд. Таке розмаїття звуків також необхідно, щоб птахи не звикали до роботи приладу. Прилад оснащений двома спеціальними фотоелементами, реагує на світло. З настанням темряви відлякувач автоматично відключається і включається, коли стає світло. Відлякувач працює від вбудованого акумулятора, що дозволяє розміщувати його в місцях, де немає електрики. Максимальний час безперервної роботи відлякувача від акумулятора — 48 годин, після цього батарея потребує перезарядці.
Безкоштовна доставка товару по всій Україні. Товар сертифікований, всі належні документи в комплекті.Гарантія на товар від виробника становить 1 рік. Детальніше по телефону 0677190866 Олександр.
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати