Помилка

У Вас не ввімкнено Javascript. Сайт стане доступним лише після його включення.
Подати оголошення
Додати в закладки

Участок земли и сруб бани

Пропоную Участок земли и сруб бани
Додано Елена 23.10.2016 19:22
Ціна: 11 500 грн.
$304 (по курсу НБУ)
Текст оголошення:
Земельна ділянка 15 соток продаю. під ІЖС
Розташований за адресою: Тверська область, Кимрский район, Горицкое сільське поселення, село Гайново, Категорія - землі сільського поселення, дозволене використання:. Кадастровий номер: 69:14:0152201:77 (76).Ділянка розташована в 120 кілометрах від МКАД по Дмитрівському шосе.
На ділянці будова (зруб з сосни (лазня 5*7 з мансардою з виносом 3 метри), під дахом (руберойд), без внутрішнього оздоблення, колоди оброблені антисептиком.
Уздовж однієї межі ділянки протікає річка Велика Пудица, вздовж іншої кордону проходить асфальтова дорога від траси Кімри-Горіци до села Стоянцы. Ліс примикає до ще однієї межі. Від автобусної зупинки д. Гайново до ділянки 500 метрів. У лісах поблизу ділянки багато грибів і ягід, різних видів звірів і птахів, в річці і прилеглих озерах багато риби. Місця дуже красиві і для любителів полювання і рибалки є де проводити активний відпочинок. До селища Горіци з розвиненою інфраструктурою всього 14 кілометрів або дві зупинки на автобусі (20 хвилин). В селищі є: станція швидкої допомоги, магазини, поштове відділення, ринок, середня школа. Місцеві фермери займаються різними видами виробництва продуктів сільського господарства.
Лінія ЛЕП проходить по межі ділянки, з містом Кімри (30 км) регулярне автобусне сполучення. Під'їзд до ділянки цілорічний по асфальтовій дорозі.
Контактні дані:

Коментарі

Коментувати